Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2012. december 30. 10:41

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

kedd: Újév, Szűz Mária, Isten Anyja parancsolt ünnep

szerda: Nagy Szent Vazul és Nazianzi Szent Gergely püspökök és egyháztanítók

csütörtök:Jézus szent Neve

vasárnap: Urunk megjelenése, Vízkereszt. A szentmiséken vízmegáldás is lesz.

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életükön!

December 31-én 20.00-i kezdettel Katolikus Bál lesz a Plébánián, melyre a város három plébániájának fiataljait tömörítő Kecskeméti Lelkes Ifjak Katolikus Közössége szeretettel hív és vár kicsiket és nagyokat! Batyus bál lesz. Hozz olyan tombola tárgyat, amelyet te is szívesen megnyernél.

24 órás plébániai szentségimádástszeretnénk tartani a jövőben papi hivatásokért és családjainkért, minden hó első csütörtökén és péntekén. Csütörtökön 18 órakor kezdődne Szentségkitétellel, és pénteken, a 18 órás szentmise előtt közös imádsággal zárulna. Ha lesz elég jelentkező, már az új évben, január 3-án elkezdhetnénk! Kérem, aki szeretne ebben részt venni, akár egy-egy közösség is felvállalhatna egy-egy órát, az iratkozzon föl a sekrestye előtt elhelyezett lapon.

Ünnepi miserend:

dec. 31. hétfő  Év végi hálaadás 18.00, Reggel nincs szentmise

Jan. 1. kedd 9.00 és 18.00

Plébániánk ünnepi iroda és urnatemető nyitva tartása megtalálható a plakátokon.

Akik ebben az évben szeretnének egyházi (templomi házasságot) kötni nálunk, január 27-ig jelentkezzenek a plébánián. Az egyházi esküvő előtt legalább három hónappal be kell jelentkezni az esketés helyének a plébániáján

Keresztelésfebr. 17-én, vasárnap a 9 órás szentmisében lesz. Felkészítő: jan. 16., 30. és febr. 6. és 11-én 18 órától a Plébánián. Jelentkezni a hívek irodájában kell. Imádkozzunk értük!

A kápolna és a nagyteremhangosításának a felújítására köszönettel elfogadunk adományokat az előtéri perselybe. (kb. 1.000.000 Ft-ba kerül)

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház