Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2013. január 4. 14:44

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

vasárnap: Urunk megkeresztelkedése

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életükön!

Hétfőn a Szent Imre Iskola miséje lesz 8 órától. Plébániai mise külön nem lesz.

A Jákob kútja közbenjáró szolgálat következő alkalma szerdán este 18 órakor kezdődik a nagyteremben. Szeretettel várjuk mindazokat, akik imát szeretnének kérni testi vagy lelki problémáikért. Részletek a plakáton.

Január 16-án, szerdán egésznapos egyházmegyei szentségimádási napunk lesz. Kérem a sekrestye előtti maketten lévő lapon jelentkezzünk a virrasztásra óránként ketten, de legalább 1 fő. A reggeli szentmise után és este 6 órától fél órás közös szentségimádás lesz.

Akik a 2013-as évben szeretnének egyházi (templomi házasságot) kötni nálunk, január 27-ig jelentkezzenek a hívek irodájában. Az egyházi esküvő előtt legalább három hónappal be kell jelentkezni az esketés helyének a plébániáján

Keresztelésfebr. 17-én, vasárnap a 9 órás szentmisében lesz. Felkészítő: jan. 16., 30. és febr. 6. és 11-én 18 órától a Plébánián. Jelentkezni a hívek irodájában kell. Imádkozzunk értük!

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Kérjük, aki szívesen vállal irodai szolgálatot vasárnap a 9 órás szentmise előtt negyed órával és utána igény szerint, az iratkozzon föl az irodában a listára. Köszönet azoknak, akik eddig is segítettek.

A kápolna és a nagyteremhangosításának a felújítására köszönettel elfogadunk adományokat az előtéri perselybe. (kb. 1.000.000 Ft-ba kerül)

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház