Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2013. január 16. 08:43 | Szerző/forrás: http://www.kecskemeti-hirhatar.hu

XXIII. Horgász Vadász Napok Kecskeméten-a Wojtyla Család is megy a kiállításra

Képgaléria
XXIII. Horgász Vadász Napok Kecskeméten-a Wojtyla Család is megy a kiállításra
Országosan egyedülálló kiállítás nyílik pénteken (január 11-én) délután Kecskeméten, ahol Európa különleges vadvilágát mutatják be az immár huszonharmadik alkalommal megrendezett Horgász és Vadász Napok keretében. A kitömött állatok iránt máris óriási az érdeklődés: a szervezők mintegy 20-25 ezer látogatót várnak január 11-től 23-ig – tájékoztatta a Kecskeméti Hírhatárt dr. Mészáros Attila, a Bács-Kiskun Megyei Vadászszövetség és az Országos Magyar Vadászkamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezetének elnöke.

A kiállítás megnyitót fergeteges hangulatú őzfőző verseny követte szombat délelőtt a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ előtt. A „karneváli” vadfőző verseny programja ugyanis szorosan és immár hagyományosan kapcsolódik a XXIII. Horgász Vadász Napok kéthetes szakmai, művészeti és gasztronómiai rendezvénysorozatához.

A két hetes program részeként a horgászattal és vadászattal kapcsolatos újdonságok, valamint innovációk bemutatása mellett előadások, természetfilm vetítések, szórakoztató horgász-vadászvetélkedők, képzőművészeti vásár, illetve horgász és vadász börze várja a profi és amatőr érdeklődőket egyaránt. A látogatók a következő két hétben megcsodálhatják az „Európa különleges vadvilága” című interaktív kiállítást a Kulturális Központban. Ugyanitt lesz látható, a „Vadvilág a képzőművészetben” című kiállítás keretében több ismert festőművész alkotása is.

XXIII. Horgász Vadász Napok

január 11-23.

Folyamatos vetítés: Európa vadvilága

Vadvilág a képzőművészetben
Szarvas Pongrác és Prihoda Judit képzőművészek alkotásai

Vadvilág Kecskemét környékén
Dudás Mihály fotókiállítása
A kiállítások látogathatók: január 23-ig, naponta 9-18 óráig

A programokon a Kultúrális Központ támogatásával a Wojtyla Ház gondozottjai is részt tudnak venni. Köszönjük!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház