Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2013. február 13. 08:39

Tesco FittAréna Kecskeméten

Képgaléria
Tesco FittAréna Kecskeméten
Február 16-án a hazai fitneszvilág legnépszerűbb előadói tartanak órákat a kecskeméti 2. Tesco FittArénán. A Messzi István Sportcsarnokban 6 órán keresztül változatos fitnesz és aerobik program vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért.

Béres Alexandra indítja majd a szombati napot egy Súlykontroll gimnasztika órával, mely 15 év kitartó munkájára és tapasztalatára épül. Az órára az ismert prezenter az általa leghatékonyabb elemeket válogatja össze és mutatja be.

Tatarek Rezső, serdülő- és ifjúsági magyar bajnok bokszoló és taekwondo világbajnoki ezüstérmes, vidám, de kemény órát ígér, ahol egyszerű ökölvívó ütésekkel és kombinációkkal dolgoznak majd.

Sifi és csapata az ígérik, hogy a turné ideje alatt törekedni fognak arra, hogy a kangoo órákat egyre színesebbé tegyék és mindenkivel megszerettessék és megmutassák, milyen sokféle stílusban lehet ezt a sportot űzni. Jó hír a Kangoo rajongóinak, hogy az eseményen ingyenes cipőbérlésre is lesz lehetőség

Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok egy Cardio edzéssel készül.

Alakformáló, karcsúsító, feszesítő edzést mutat majd be Rubint Réka, akinek az ismert dj Bárány Attila lesz majd segítségre, de természetesen csak a dj pult mögül.

Az eseményt pedig Katus Attila, az egykori legendás Pécsi Sasok egyik oszlpos tagja egy Best Body elnevezésű órával zárja majd, ahol az egyszerű koreográfián és az erősítésen, alakformáláson lesz a hangsúly.

 

A Tesco FittAréna az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett nem csak a sportolás örömét jelenti, hanem az egészséges életmódról is szól. A mozgásprogramok mellett idén is lesz Életmód Expó és Fitnesz Park, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a legújabb trendekkel, kipróbálhatják a legmodernebb sporteszközöket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken is részt vehetnek.

 

„A Tesco FittAréna nem csak a fitneszről szól” – hangsúlyozta Kocsis Árpád, a szervező BSI versenyigazgatója. „Ez egy közösségi élmény, az előadóink kifejezetten úgy állították össze a mozdulatsorokat, hogy bárki követni tudja azokat. Szeretnénk itt is megmutatni mindenkinek az együtt sportolás örömét, ami a futó- és kerékpáros eseményeinket jellemzi. Amikor több mint 650 ember mozog együtt, ott olyan mennyiségű endorfin szabadul fel, mint az állóképességi sportokban!”

 

 

A kecskeméti 2. Tesco FittAréna programja:

 

10.00-10.45

BÉRES ALEXANDRA

Súlykontroll gimnasztika

11.00-11.45

TATAREK REZSŐ

Ironbox Cross 50+

12.00-12.45

SIFI & KANGOO TEAM

Kangoo

13.00-13.45

SZENTGYÖRGYI ROMEO

Cardio edzés

14.00-14.45

RUBINT RÉKA

Alakreform edzés

15.00-15.45

KATUS ATTILA

Best Body

 

 

 

Bővebb információ: www.fittarena.hu/kecskemet

Kövessen minket a Facebookon is!