Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2013. február 18. 14:08

Új egyetemi kutató- és képzési központ indul Kecskeméten

Új egyetemi kutató- és képzési központot hoz létre Kecskeméten az inkubátorházban a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara. Minderről Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető, intézetigazgató-helyettes, a kecskeméti kutatási és képzési programok koordinációjáért felelős dékáni megbízott tájékoztatta honlapunkat.

A február elején aláírt együttműködési megállapodás értelmében az új intézet Kecskeméti Regionális Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ néven kezdi meg működését a Bács-Kiskun Megyei Angol-Magyar Kisvállalkozási Alapítvány Inkubátorházában. A Központ a jövőben lehetőséget kínál arra, hogy a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karának levelező mesterképzési, levelező felsőoktatási szakképzési és levelező szakirányú továbbképzési szakjaira felvételt nyert hallgatók immár Kecskeméten is bekapcsolódhassanak az egyetemi képzésekbe. Az egyetem vállalja, hogy a pécsi székhelyen induló mesterképzésekhez és szakirányú továbbképzésekhez megfelelő létszám esetén kiegészítő foglalkozásokat biztosít a kecskeméti Inkubátorházban.

Az alábbi képzésekre várják a Kecskemétről és térségéből jelentkező hallgatókat:

levelező mesterképzések felsőfokú oklevéllel rendelkezők számára: andragógia, emberi erőforrás tanácsadó, informatikus könyvtáros, kulturális mediáció, tanári – andragógus tanár, tanári – könyvtárpedagógia-tanár.

Levelező felsőoktatási szakképzések: turizmus-vendéglátás (turizmus és vendéglátó szakirányon), emberi erőforrások (személyügyi szakirányon).

Levelező szakirányú továbbképzések: kulturális projektmenedzser, munkavállalási tanácsadó, protokoll szaktanácsadó és rendezvényszervező, Public Relations és szóvivő, személyügyi szaktanácsadó, személyügyi szervező.

A képzésekről bővebb információkat a www.felveteli.feek.pte.hu internetes oldalon szerezhetnek az érdeklődők, a képzésekkel kapcsolatos kérdéseket pedig a [email protected] címen, illetve a 72/ 501-500 (22543 mellék), 30/754 9240 és a 30/ 474 1926 telefonszámokon várják az egyetem munkatársai.

Kövessen minket a Facebookon is!