Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2013. március 8. 15:40

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Szentföld javára.

Nagyböjt péntekjein hústilalmi nap van, mely nem helyettesíthető imádsággal és jócselekedettel. A böjti fegyelem szabályai a betegekre nem vonatkoznak.Péntekenként 17 órakor keresztutat végzünk.

Március 10-én 15 órától felekezetközi dicsőítés lesz a Gabonaszékházban, melyen Hegyháti Tibor katolikus plébános és az Új Sáron zenekar fognak szolgálni.

Éjszakai szentségimádás lesz hétfőn este 8 órától kedden reggel 8 óráig a kis hittanteremben.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja március 12-én 19 órai kezdettel jótékonysági koncertet tart a színházban „Örömünnep Március Idusán” címmel, melyben közreműködik a Tisza Táncegyüttes és az Állami Népi Együttes.

A Piarista Általános Iskola nyílt napot tart március 13-án szerdán 8 órától. Az alsós osztályok bemutató órái után kötetlen beszélgetés lesz a szülőknek a jövő évi elsős tanítókkal, miközben a gyermekeket játszóház várja.

13-án szerdán, 17 órakor Szeretetláng imaóra lesz templomunkban.

Március 14-én a 8 órás szentmise után szentségimádást tartunk papokért, szerzetesekért, családokért, hazánk lelki megújulásáért.

Március 17-én vasárnap fél 11-kor lesz az édesapák megáldása templomunkban.

A KÉSZ Kecskeméti Csoportjának következő programja március 20-án lesz. Részletek a plakátokon.

Szentlélek Szeminárium indul március 21-én a Közösségi Házban. A jelentkezési lap elvihető a sekrestyéből vagy a plébánia irodájából. Jelentkezési határidő: március 15.

Templomunk nagyböjti lelkigyakorlata március 22-23-24-én este 6 órai kezdettel lesz Érsek atya vezetésével. Részletek a plakátokon.

Templomunk nagyheti szertartásrendje megtalálható a plakátokon.

 „Egy közülünk” címmel polgári kezdeményezés indult, melynek célja, hogy elismerjék: az emberi élet a fogantatással kezdődik. A kezdeményezés aláírással támogatható. Aláírni lehet a plébánia irodáján, vagy a sekrestyében.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház