Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2013. április 2. 08:01

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja. A jó Isten áldása legyen életükön!

Köszönetmindazoknak, akik részt vettek, szolgálatot végeztek az ünnepek alatt.

Hétfőn csak reggel 9 órakor lesz szentmise.

Az Évszázadok Muzsikája koncertsorozat keretében Nicolo Sari többszörös díjnyertes velencei orgonaművész lesz a következő meghívott. Bach, Mendelssohn, és olasz szerzők műveit játsza a Nagytemplomban, csütörtökön este 7 órakor. Belépés ingyenes, adományokat a Piarista Templom orgonájának építésére köszönettel fogadnak.

Nyitott gyászfeldolgozó csoport indul ápr. 9-én, kéthetente kedden 17 órától. Bármikor lehet csatlakozni. Részletek a hirdetőtáblán.

 Keresztelésápr.21-én, vasárnap a 9 órás szentmisében lesz. Felkészítő: ápr. 2. 17.30-tól, ápr. 10. és 17-én 18 órától a Plébánián. Jelentkezni a hívek irodájában kell. Imádkozzunk értük!

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Szeptembertől indul felmenő rendszerben az állami iskolákban az 1. és az 5. osztályban kötelezően választható Erkölcstanés Hit- és erkölcstan óra. Kérjük a szülőket és a gyerekeket, hogy válasszák és jelöljék meg a jelentkezési lapon az iskolában akatolikus Hit- és erkölcstan órát.

Szerelmi kalandtúrára várjuk a párokat 15-től 95 éves korig!  A résztvevő pároknak 2013. március 20-tól április 15-ig az általuk szabadon választott időpontokban négy feladatot kell teljesíteniük. Mindegyik élvezetes, élmény dús és természetesen kapcsolatépítő! Bővebb információ és jelentkezés a Parázs honlapján!

Egyházközségi zarándoklatlesz május 4-én, szombaton reggel 6 órai indulással, Paks (Makovecz Imre temploma), Mohács, Siklós (vár), Máriagyűd (nemzeti zarándokhely)meglátogatásával. Jelentkezni az irodában lehet 4.500 Ft (útiköltség+ebéd+belépő) befizetésével.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház