Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2013. április 30. 09:20

Szent György napját ünnepelték a rendőrségen

Képgaléria
Szent György napját ünnepelték a rendőrségen
Április 29-én tartotta meg a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a hagyományos Szent György napi ünnepségét, ahol átadták az ez évi kitüntetéseket, tárgyjutalmakat. A főkapitányság tevékenységének támogatásáért, a rendőrök védőszentjét ábrázoló „Sárkányölő Szent György” 3 dimenziós üvegkerámia plakettet adományozott Dr. Mádi Imrének, címzetes főügyészségi ügyész, nyugalmazott vezető ügyésznek, és Király Sándornak, Nagybaracska Község Polgármesterének. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fizetési fokozatban előresorolt egy főhatárrendészt, és előléptetett soron kívül öt rendőrt. Az „Év Bács-Kiskun Megyei Rendőre” szakmai díjat, Kalocsáné Danyi Ildikó r. alezredes asszonynak, a vagyonvédelmi alosztályvezetőjének. Az „Év Határrendésze” cím nyertese a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség főhatárrendésze, Ábel Tamás r. zászlós Úr.

Átadták továbbá az „Év Idegenrendészeti szakembere”,az „Év Bűnügyi szakembere”, az „Év Igazgatásrendészeti szakembere”, az „Év Közlekedésrendészeti szakembere”, az „Év Ügyeletese”, az „Év Vezetője”, az „Év Közrendvédelmi szakembere”, az „Év Közalkalmazottja”, és az „Év Iskolarendőre” címeket.

A díjakat átadták: Az ÉGÁZ-DÉGÁZ Zrt. Kecskeméti Ellenőrzés Vezetője, az Országos Magyar Vadászkamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezetének titkára, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöke, a Porta Közhasznú Egyesület Seniorátus elnöke, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kunszentmiklós, Tiszakécske, Apostag, Csávoly, Bácsborsód, Felsőszentiván, Bácsbokod, Gara, Csólyospálos,Kunadacs, Dunafalva,Nagybaracska,Petőfiszállásönkormányzatának képviselőielismeréseket adtak át összesen huszonhat rendőrnek.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház