Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2013. május 24. 13:14

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

hétfő: Canterbury Szent Ágoston püspök

szombat:Szent Jusztinusz vértanú

vasárnap: Úrnapja

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulójuk. A jó Isten áldása legyen életükön!

A mai vasárnap este 7 órától játszik a Nagytermünk orgonáján Magda Dávid orgonaművész Svédországból. Téma a Hit éve. Részletek a plakáton.

Hétfőn 9h-tól Mondókázós Babaklub foglalkozást tartunk a babaszobában!

Szentségimádás lesz papi, szerzetesi hivatásokért, családjainkért péntekenként 17 órától a szentmise kezdetéig.

A KÉSZ következő előadása május 29-én, szerdán lesz 18 órai kezdettel. Részletek a plakátokon.

A Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesület csütörtökön 17 órakor tartja éves Egyesületi Közgyűlését nálunk. A Közgyűlésre szeretettel várjákEgyesületi Tagjaikat és az Egyesület munkája iránt Érdeklődőket!

Május 31.-től június 2-ig tartjuk a III. Kecskeméti Városmissziót, melynek keretében ifjúsági programok, az élő rózsafüzér és az úrnapi körmenet is lesz. A Városmisszió keretében június 1-jén 18 órakor érseki szentmise lesz. A péntek esti koncertre és a vasárnapi ebédre jegyek igényelhetők a sekrestyében vagy a plébánia irodájában. A Városmisszió programjain mindenki aktív részvételére számítunk. Részletek a plakátokon és a szórólapokon.

Az Úrnapi körmenet jövő vasárnap kb. 11.30-kor kezdődik a Nagytemplomnál. Kérem, hogy a Plébánián zászlója alá gyülekezzünk és vegyünk részt a körmeneten.

Jövő és a rákövetkező vasárnap a 9 órás szentmisében lesz az elsőáldozás. Imádkozzunk értük!

Május hónapban, hétfőtől szombatig minden szentmise után májusi litániát imádkozunk Egyházunkért, népünkért, a családokért.

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Keresztelésjúnius 16-án, vasárnap a 9 órás szentmisében lesz. Imádkozzunk értük!

A Happy Four Friends Énekegyüttes ( Plébániánk fiataljai) június 16-án tart koncertet a reggeli misét követően, itt a nagyteremben, melyre mindenkit nagy szeretettel várnak.

Június 16-án, vasárnap 19 órakororgonál Nagytermünkben Burik Gábor, a budapesti Bartók Béla konzervatórium végzős hallgatója. A belépés ingyenes, de adományokat elfogadunk a templom javára. Részletes program a plakáton.

Július 17-21 között Piliscsabán egy katolikus kollégiumban, nagyon szép környezetben lesz idén a plébániai tábor, ahova családokat, és felnőtteket hívunk, és várunk. Jelentkezési lapok emailben is kimentek, de az iroda előtti asztalról is lehet vinni.

Kérjük, aki szívesen vállal irodai szolgálatot vasárnap a 9 órás szentmise előtt negyed órával és utána igény szerint, az iratkozzon föl az irodában a listára. Köszönet azoknak, akik eddig is segítettek.

Keddtől szombatig burkolás miatt a Főbejárat nem lesz használható.

Bejárás az udvar felöl lehetséges.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház