Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2013. június 7. 13:39

Árvízi segítség a Szentkirályitól

Árvízi segítség a Szentkirályitól
2013. június 7., Szentkirály – A jelenlegi árvízi helyzet miatt a Szentkirályi Ásványvíz Kft. 4 raklap (több mint 3 000 liter) 1,5 literes szénsavas és szénsavmentes Szentkirályi ásványvízzel támogatja a rászorulókat és az árvízvédelemben segítő önkénteseket. A cég a szállítmányt az Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közreműködésével, saját „Szomjoltó Autójával” juttatja el a Budapest-Baja szakaszon, kiemelten a Bács-Kiskun megyei területekre 2013. június 9. és 12. között (vasárnaptól szerdáig).

A magyar természeti kincset palackokba töltő Szentkirályi Ásványvíz Kft. évek óta kiemelten kezeli a hazai – főként vízzel kapcsolatos – segítségre szoruló területeket: néhány éve az esztergomi vízszennyezések során és a miskolci csatornarendszer fertőződésekor ásványvizet küldött a városba, a Magyar Vöröskereszttel karöltve is osztott ásványvizet az árvízkárosultaknak, továbbá a 2009-es szabolcsi viharkár károsultjait és az elhárításban dolgozókat is támogatta több ezer liter ásványvízzel.

Az átadások pontos helyszíneiről és időpontjairól a kiszállítást koordináló Bíró Zoltán (+36-30/9531-800) szolgál bővebb tájékoztatással.

Kövessen minket a Facebookon is!