Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2013. június 13. 15:05

MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA: Egy este csak a múzeumoknak 2.

Képgaléria
MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA: Egy este csak a múzeumoknak 2.
MINT, AHOGY ARRÓL MÁR KORÁBBAN HÍRT ADTUNK JÚNIUS 22-E MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA, AMIBEN A PORTA EGYESÜLET, A WOJTYLA HÁZ, AZ ALFÖLDI CIVIL NAPLÓ ÉS A BARÁTOK TEMPLOMA IS RÉSZT VESZ. A PROGRAMOK AZ ESTE FOLYAMÁN A BARÁTOK TEMPLOMA UDVARÁN LESZNEK. Programjainkról most bővebben is hírt adunk.

19:30-tól szeretettel várunk mindenkit a Barátok temploma udvarába, ahol Dr. Bábel Balázs, Kalocsa-kecskeméti érsek „A hit ereje” című könyvének ünnepélyes bemutatójára kerül sor. A kötet válogatás a 2012-ben és 2013-ban elmondott beszédekből. Mint ismeretes 2013 a Hit éve a katolikus egyházban. Az Istenbe vetett hit emberi tartásunkat erősítő, fontossága rendre visszatérő téma a metropolita beszédeiben, melyek kiterjednek a mindennapi gondjainkra, az egyházi és közéleti változásokra is. Előszót a kötethez Dr. Kránitz Mihály professzor, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektor helyettese írt. A könyvet a helyszínen ajánlja Bozók Ferenc atya, piarista szerzetes. A kötetet megjelenteti a Wojtyla Ház Karitasz Kiadója.

A helyszínen kedvezményesen 1500 forintért megvásárolható és akár érsek atya dedikálja is a megvásárolt példányokat.

A szünetekben mindenkit vár a Barátok Bisztró, ahol megkóstolhatják mindnyájunk kedvencét a barátfülét, melyet a P&P Pékség készített, az elkészítéséről a Kisbugaci Csárda gondoskodik!

A Ferences pincék borait, pálinkáit kínálja és bemutatja Kecskemét Virágembere: Kovácsné Drabant Katalin, a Dimenzió Borászat tulajdonosa.

A programokra szeretettel várunk mindenkit kicsit és nagyot egyaránt.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház