Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2013. július 8. 08:16

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

csütörtök: Szent Benedek apát, Európa fővédőszentje

szombat: Szent Henrik, Szent Sára

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulójuk. A jó Isten áldása legyen életükön!

Köszöneta múlt vasárnapi Péter-fillér adományokért a Szentatya javára.

Köszönetazoknak, akik részt vettek az ifjúsági tábor szervezésében, lebonyolításában, ott voltak, imáikkal, adományaikkal segítették.

A Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesület (SZÉK) erdélyi szakemberek számára, július 10.11.12. és 13-ára szállást kér. Szívesen fogadnak süteményt, pogácsát, egyéb finomságot is ezekre a napokra.  Jelentkezni Hortobágyi Tibor és Áginál lehet.

Július 17-én, szerdán egésznapos egyházmegyei szentségimádási napunk lesz. Kérem a sekrestye előtti maketten lévő lapon jelentkezzünk a virrasztásra óránként. A reggeli szentmise után és este fél 6 órától fél órás közös szentségimádás lesz.

Július 27-én, szombaton este 7 órakor kezdődik a szokásosbatyus Anna-bálunk. Hozzunk egy tányér süteményt, egy üdítőt és családonként egy tombola tárgyat. Kicsiket és nagyokat, családokat és egyedülállókat is egyaránt szeretettel hívunk. Aki tud fél órával előtte kérem, jöjjön előkészíteni!

Következő keresztelőnk szeptember 29-én a 9 órás szentmisében lesz. Jelentkezni az irodában lehet. Imádkozzunk értük!

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Kérjük, aki szívesen vállal irodai szolgálatot vasárnap a 9 órás szentmise előtt negyed órával és utána igény szerint, az iratkozzon föl az irodában a listára. Köszönet azoknak, akik eddig is segítettek.

Aug. 1-jével dr. Bábel Balázs érsek úr Bobek Tamás káplán atyánkat elhelyezte Kecelre káplánnak. Köszönjük Tamás atya eddigi áldásos szolgálatát nálunk, imádkozzunk érte! Búcsúztatása 28-án, a szentmiséken lesz.

Helyére Szécsényi Attila atyát helyezte Kiskunfélegyházáról. Fogadjuk szeretettel Attila atyát! Segítsük szolgálatát! Imádkozzunk érte is!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház