Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2013. július 12. 10:52

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

Július 15-én hétfőn este 8 órakor a Kodály Művészeti Fesztivál keretében a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar és a Debreceni Kodály Kórus hangversenye lesz templomunkban. Részletek a plakátokon. A koncert próbái miatt ezen a napon a szentségimádás elmarad.

A Hunyadivárosi közösségi házban július 16-án kedden 17 órakor lesz a Lourdes-i barlang felszentelése érseki szentmise keretében. Részletek a plakátokon.

Július 17-én szerdán 17 órakor Szeretetláng imaóra lesz templomunkban.

A Mária Társulat júliusi zarándokútja 18-án csütörtökön lesz Segesd-Nikla útvonalon. Indulás reggel 7 órakor a volt Domus parkolóból.

Július 27-én szombaton 19 órakor a Liverpool Suzuki Group angol ifjúsági vonószenekar koncertje lesz templomunkban. Részletek a plakátokon.

Anna-napi bál lesz július 27-én szombaton 19 órakor a Szentcsalád plébánián. Részletek a plakátokon.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja ifjúsági programjához kerékpárokat gyűjt elsősorban 24-es és 26-os méretben. Kérjük azokat a segíteni vágyókat, akik elajándékoznának kerékpárt, a Hoffmann János utca 11 szám alatt jelentkezzenek az információs iroda önkénteseinél. Segítségüket köszönjük!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház