Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2013. július 29. 08:17

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

hétfő: Szent Márta

kedd: Aranyszavú (Krizológ) Szent Péterpüspök és egyháztanító

szerda: Loyolai Szent Ignácáldozópap

csütörtök: Liguori Szent Alfonzpüspök és egyháztanító

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulójuk. A jó Isten áldása legyen életükön!

A mai vasárnap 19.00 órakor Finta Lajos atya előadása lesz a Nagytemplomban a perui indiánok között végzett missziós munkájáról.

Egésznapos Szentségimádás lesz hazánkért hétfőn. Reggel a szentmise után közös szentségimádással kezdődik és itt 20.00 óráig tart, utána a Főplébánia hittantermében folytatódik.

Szentségimádás lesz papi és szerzetesi hivatásokért, családjainkért péntekenként 17 órától a szentmise kezdetéig.

Következő keresztelőnk szeptember 29-én a 9 órás szentmisében lesz. Jelentkezni az irodában lehet. Imádkozzunk értük!

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Kérjük, aki szívesen vállal irodai szolgálatot vasárnap a 9 órás szentmise előtt negyed órával és utána igény szerint, az iratkozzon föl az irodában a listára. Köszönet azoknak, akik eddig is segítettek.

Azok a fiatalok (középiskolásoktól kezdődően) vagy felnőttek, akik szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozók lenni, vagy bérmálkozni, jelentkezzenek az irodában aug. 28-ig.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja ifjúsági programjaihoz kerékpárokat gyűjt elsősorban 24-es és 28-as méretben. Akik kerékpárt ajándékoznának, kérjük, hogy a Hoffmann J. u. 11.sz. alatt jelentkezzenek.

A Piarista Iskola alsós tanítói és felsős matematika tanári állásokat hirdet. A alsós osztálytanítói állásra augusztus 5-ig, a matematika tanári posztra folyamatosan várják a jelentkezéseket. További információk az iskolai honlapon olvashatóak.

Köszönetazoknak, akik részt vettek a plébániai nagytábor szervezésében, lebonyolításában, ott voltak, imáikkal, adományaikkal segítették.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház