Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2013. augusztus 5. 13:33

Polgár Peti főzött és nevettette meg a Wojtyla Családot

Képgaléria
Polgár Peti főzött és nevettette meg a Wojtyla Családot
Polgár Peti – a Class FM sing up comedyo-s zenés humoristája – főzött, szórakoztatott, és ételt osztott augusztus 2-án, pénteken a Wojtyla Barátság Központban. Peti szinte csodával határos módon került Kecskemétre: megnézte a II. János Pál pápáról, Karol Wojtylaról szóló, Karol című filmet, majd a facebookon rábukkant egy bejegyzésre, amit Molnár Karolina, támogatónk írt ki. Ugyanis adományozóként már többször járt házunkban és egy alkalommal segítségre kérte a közösségi oldal tagjait, ismerőseit.

- Ennyi véletlen nem lehet! – mondta Peti. - A Karol film után Karolinával futok össze a hálón, aki a Karol Barátság Központért kampányol. Azonnal írtam Karolinának, hogy vállalok egy főzést, egy ételosztást és egy fellépést.

Polgár Peti a nevettetős, humoros előadásán túl szegényeinknek készített babgulyás alapanyagából a csülköt és a kolbászt is hozta. Peti kora reggel már kötényben sürgölődött a bogrács mellett, készítette az ebédet. A finom babgulyás elfogyasztása előtt azonban stand up comedy műsorával lepte meg, vidította fel a megjelenteket. A produkció után sokan kérdezték tőle, mikor jön legközelebb. A nap az ételosztással zárult.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház