Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2013. augusztus 9. 13:48

A lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításában

A lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításában
Közlekedési balesetben elhunyt személy azonosításában kéri a rendőrség az állampolgárok segítségét.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2013. augusztus 9-én 4 óra 15 perc körüli időben Kecskemét külterületén, az 5-ös számú főút 80.400 méterszelvényénél halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy Kecskemétről Lajosmizse irányába közlekedő mikrobusz egy gyalogost gázolt el, aki a helyszínen életét vesztette.

Az elhunyt férfinél azonosításra szolgáló okmány nem volt és a kiléte megállapítása érdekében tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az ismeretlen férfi kb. 160-165 cm magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, barna szemű, szakálla, bajusza nincs. A baleset idején egy rövid ujjú, sötét (kékeszöld) színű inget, fekete farmernadrágot, valamint fekete-zöld színű sportcipőt viselt. A jobb alkarján egy körülbelül 10 cm-es kereszt, felette csillagot ábrázoló tetoválás látható.    

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki az elhunyt személy kilétéről és a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, munkaidőben hívja a 06-76/484-684-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen, éjjel-nappal hívható 107-es vagy 112-es segélyhívószámok valamelyikén.

Kövessen minket a Facebookon is!