Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2013. augusztus 21. 08:51

Macskagyilkosok garázdálkodnak Kecskeméten - Csak erős idegzetűeknek!!!!

Képgaléria
Macskagyilkosok garázdálkodnak Kecskeméten - Csak erős idegzetűeknek!!!!
Két nap alatt, két szörnyű eseményhez riasztották a Menhely az Állatokért Alapítvány ebrendészeit. Két ártatlan cica lett az állatkínzók áldozata.

Pénteken, az Árok utcában élő család kérte az állatvédők segítségét, mert házi kedvencüket szó szerint kibelezve dobták a házuk elé. A helyszínen az ebrendészek megállapították, hogy szerencsétlen állat, nem gázolás vagy baleset következtében pusztult el. Látható módon a cica hasát felvágták.

A család elmondása szerint, nem ez volt az első eset, egy másik házi kedvencükkel is hasonló módon bántak el.

Az alapítvány ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a rendőrségen.

Még fel sem ocsúdtak a szörnyű látvány hatása alól, amikor szombaton, újabb macskatetemhez kellett kivonulniuk a Jókai utcába.

Szörnyű kínokat élhetett át a kiscica, aki kétségbeesésébe menekült a halálba.

A nyakára madzagot, annak végére egy fadarabot kötöttek az állatkínzók. A megrettent macskát, végül is menekülés közben egy autó gázolta halálra.

Ilyen mértékű brutalitással ritkán találkoznak a város ebrendészei. Sajnos, nagyon sok macska, kutya kerül az utcára, vagy dobják ki a nemkívánatos almot, az ilyen kegyetlenség viszont nem jellemző. Az okokat nem ismerjük.

Az alapítvány kéri a lakosságot, ha bármilyen, hasonló jellegű cselekményt észlel, azonnal értesítse ebrendészetünket, vagy a rendőrséget.

A helyszíneken készült felvételek sokkolóak, a nyugalom megzavarására alkalmasak lehetnek.

Kövessen minket a Facebookon is!