Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2013. október 25. 13:15

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

A héten lesz első csütörtök és első péntek. Csütörtökön a szentségimádás 17 órakor kezdődik.

November 1-je, Mindenszentek ünnepe az idei évtől kötelező, parancsolt ünnep, vasárnapi miserend lesz templomunkban. Ezen a napon 14 órától sírszentelést végzünk, melyre jelentkezni még lehet a plébánia irodájában vagy a sekrestyében. November 2-án, Halottak napján hétköznapi miserendet tartunk, de 10 órakor a Szentháromság temetőben is lesz szentmise.

Akik november 1-8-ig meglátogatja a temetőt, illetve templomot, vagy kápolnát, s ott imádkozik az elhunytakért, a szokásos feltételek mellett teljes búcsút nyerhet.

Minden csütörtökön egész napos szentségimádás van templomunkban.

Október 30-án szerdán este 6 órakor KÉSZ-előadás lesz a Közösségi Házban. Részletek a plakátokon.

November 3-án vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz az özvegyek megáldása templomunkban.

November 4-én Halottak napi koncert lesz templomunkban 19 órai kezdettel, a próbák miatt a délutáni szentségimádás és az este 6 órai szentmise ezen a napon elmarad.

Gyászcsoport indul november 6-án 17 órakor a Szentcsalád Plébánián. Részletek a plakátokon.

November 10-én vasárnap fél 11-kor ünnepi szentmisén emlékezünk Révész Istvánra, majd a szentmise után megkoszorúzzuk a plébánia falán elhelyezett emléktábláját.

November 17-én vasárnap Erzsébet-kenyér osztás lesz templomunkban.

A Piarista Iskola leánykollégiumi nevelői és gyógypedagógus állásokat hirdet. További információk az iskolai honlapon olvashatók. A jelentkezéseket folyamatosan várják az iskolai titkárságon, illetve e-mailben.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház