Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2013. november 22. 10:28

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

Az adventi lelkigyakorlat templomunkban november 29-én pénteken 18 órakor, 30-án szombaton 9 órakor, és december 1-jén vasárnap fél 11-kor lesz Böjte Csaba ferences szerzetes vezetésével.

A mai vasárnap a Karitász javára gyűjtünk.

Szintén a mai vasárnapon a Piarista templomban szentségimádást tartanak 16 órai kezdettel. Részletek a plakátokon.

Jövő vasárnap első vasárnap lesz, tartós élelmiszert gyűjtünk a templomban kihelyezet kosárban a szegények megsegítésére.

November 27-én KÉSZ-előadás lesz a Közösségi házban. Részletek a plakátokon.

 A Mária Társulat ezévi utolsó zarándokútja 28-án, csütörtökön lesz Sárospatak-Rakamaz útvonalon. Indulás reggel 6 órakor a volt Domus-parkolóból.

November 30-án szombaton 14 órától adventi koszorúkötés lesz a hittanosoknak és szüleiknek a Helynökségen. Részletek a plakátokon.

A Piarista Általános Iskola november 29-én pénteken délután fél 4-re várja a gyermekeket és szüleiket adventi koszorú készítésre. A kézműves program kapcsán mód nyílik az iskolával, a tanító nénikkel való megismerkedésre is.

A Máltai Szeretetszolgálat Szeretetdoboz akciót szervez. Részletek a plakátokon.

November 30-án és december 1-jén bolhapiac lesz a Piarista Iskolában. Részletek a plakátokon.

Templomunk énekkara a Benedictus Kórus szeretettel vár új tagokat, akik szívesen részt vennének a zenei szolgálatban. A próbák kedden este fél 6-kor kezdődnek a kis hittanteremben.

Közeledik az év vége. Kérjük, hogy akik még nem fizették be erre az évre egyházadójukat, tegyék meg a plébánia irodáján, vagy a sekrestyében.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház