Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2014. január 24. 08:23

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

Jövő vasárnap első vasárnap lesz, tartós élelmiszert gyűjtünk a templomban kihelyezett kosárban a szegények megsegítésére.

Január 29-én szerdán 17 órakor Szeretetláng imaóra lesz templomunkban.

Február 1-jén, szombaton 19 órakor Keresztény Polgári Bál lesz a Három Gúnár  Rendezvényházban. Részletek a plakátokon.

Február 2-án vasárnap a fél 11-es szentmisén gyertyaszentelés lesz templomunkban.

Az „Évszázadok Muzsikája” koncertsorozat február 5-én szerdán 18 órakor folytatódik a Református Templomban, ahol Bernhard Haas orgonaművész ad koncertet. Belépés díjtalan, az adományokat a Piarista Templom orgonájának felújítására fordítják.

Február 8-án 13 órai kezdettel családfa-szabadító szentmisét tart Zselepszki Fábián karmelita atya. Részletek a plakátokon.

Február 9-én, vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz a betegek kenetének kiszolgáltatása templomunkban.

Zenés önismereti csoport indul a Barátok templomában. Részletek a plakátokon.

A Házasság Hetéhez kapcsolódóan február 16-án vasárnap fél 11-kor lesz a házaspárok megáldása templomunkban. Szeretettel várunk mindenkit, akik egyházi házasságban élnek.

AVE-hétvége lesz elváltaknak, egyedül élőknek Baján. Részletek a plakátokon és a szórólapokon.

A Piarista Általános Iskola alsó tagozata január 28-án kedden reggel 8 órától szeretettel várja a következő tanévben első osztályt kezdő óvodás gyermekeket és szüleiket beiskolázási nyílt napjára. További részletek az iskola honlapján olvashatóak.

Nyílt napok lesznek a Szent Imre Óvodában február 12-én és 13-án, melyekre szeretettel várják az érdeklődő szülőket és a gyermekeket. Részletek a plakátokon.

Nyúl Gergely sekrestyésünk január 14-én az érsek úrtól áldoztatási engedélyt kapott. Fogadjuk szeretettel az ő szolgálatát a szentáldozásokon.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház