Április 19. péntek, Emma
Hírek, események 2014. június 11. 15:06 | Szerző/forrás: Hír TV

Herczeg Anita a Wojtyla Házban-csodás adományt kapott a központ

Képgaléria
Kétmillió forintos támogatást kapott a kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központ Áder János köztársasági elnöktől. A támogatást az államfő felesége Herczegh Anita adta át.

A lengyel származású pápáról elnevezett társaság kizárólag adományokból tartja fenn magát, célja a rászorulók felkutatása és segítése. Naponta osztanak meleg ételt, ruhaneműt és egyéb adományokat és rendszeresen tartanak kulturális, közművelődési rendezvényeket. A támogatást az államfő felesége Herczegh Anita adta át.

– Ennek a központnak a dolgozói, segítői, támogatói is ennek a szellemében tevékenykednek, tehát nem ölbe tett kézzel szomorkodnak és esetleg sopánkodnak, hogy mennyi szomorúság van a világban, hanem átérzik ezeket a problémákat. Tudják, hogy sok a szegénység, sok a nélkülözés, de érzik, hogy valamit tenni kell, és cselekvően próbálnak ezen segíteni. Én ezt nagyon köszönöm minden résztvevőnek és támogatónak. Akik itt dolgoznak, azok tudják azt is, hogy az adományért nem jár hála, hanem igazán az lehet hálás, aki adhat valamit – fogalmazott a köztársasági elnök felesége.

 

Rólunk írták:

http://www.echotv.hu/riportjaink-2014-06-11-elnoki-adomany-0

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház