Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. június 17. 09:20

Múzeumok Éjszakája a Barátok temploma udvarán-ajánló 6. rész

Múzeumok Éjszakája a Barátok temploma udvarán-ajánló 6. rész
JÚNIUS 21-E MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA, AMIBEN A PORTA EGYESÜLET, A WOJTYLA HÁZ, AZ ALFÖLDI CIVIL NAPLÓ ÉS A BARÁTOK TEMPLOMA IS RÉSZT VESZ. A PROGRAMOK AZ ESTE FOLYAMÁN A BARÁTOK TEMPLOMA UDVARÁN LESZNEK.

23 órától egy késő esti órát tölthetünk az igen népszerűségnek örvendő kecskeméti Barátok együttes koncertjén. A Barátok együttes immár igazi “márkanév” lett, legalábbis a Barátok templomának közösségének illetve az ide rendszeresen járó híveknek körében. Az évente rendszeresen megtartott Léleksimogató hangversenyek, koncertek mellett a Templomban megtartott esküvők állandó résztvevői. A”szűk” közösség: Jobbágy Zsanett-ének, Boronkay Klára ének-próza, Szegszárdy Veronika-ének, Keskeny Márk-ének, Palotás Endre ének-szaxofon, Takács András gitár, Ábel István gitár-ének, Gulyás Krisztián ének, Váradi “Totyi” Tibor basszus gitár, Horváth Krisztián dob, Szegszárdy Imre billentyűs hangszerek-ének, valamint Szegszárdy Zsolt hangtechnika. De a lelkes “rajongó tábor” jól ismeri a szegedi Veritas vonósnégyest és Dr. Benke József pécsi szólóénekest is. Szóval vagyunk, mint BARÁTOK, élünk, mint BARÁTOK és zenélünk, mint BARÁTOK.

 

A szünetekben mindenkit vár a Barátok Bisztró, ahol megkóstolhatják mindnyájunk kedvencét a barátfülét, melyet a P&P Pékség készített.

A Ferences pincék borait, pálinkáit kínálja és bemutatja Dimenzió borászat.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház