Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. június 19. 13:25

UNIÓS TÁMOGATÁSSAL KÉPEZ A MERCEDES-BENZ MANUFACTURING HUNGARY KFT. A KECSKEMÉTI GYÁRBAN

A Humán Erőforrás Programok Irányító Hatóságának vezetője 56.800.000Ft összegű támogatást ítélt a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft-nek, amelyből a vállalat több mint 300 dolgozójának biztosít lehetőséget arra, hogy különböző képzéseken vegyenek részt. A gyár életében fontos szerepet játszanak a képzések, oktatások, amelyekkel biztosítható, hogy a szakemberek tudása folyamatosan bővüljön. A pályázat eredményeképpen a kollégák szakmai ismeretei mellett készségeik, képességeik is fejlődhetnek. A tervezett projekt keretében 7 képzéstípus kerül megvalósításra, melyekkel a mindennapi munkavégzéshez nagyon hasznos ismeretekhez juttatja hozzá a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. munkatársait. (Pályázat címe: „A Mercedes-Benz Manufacturing Kft. 2013. évi képzési projektje” Pályázat kódja: TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0173).

Egy vállalatnál végzett sikeres munka feltételei a szakmai tudás, a kommunikációs, prezentációs és egyéb készségek, melyek különböző képzésekenfejleszthetőek. Ezek mellett az informatikai tudás és a nyelvismeret szükségessége is előtérbe került. A képzési projekt célja ezeknek a készségeknek és tudásnak a fejlesztése.

A projekt megvalósításakor fontos szerepet kapnak a környezetvédelmi szempontok, illetve a vállalat továbbra is lehetőségetnyújt a pályakezdő fiataloknak. A projekt megvalósításában a gyárat 3 felnőttképzéssel foglalkozó cég és a Kecskeméti Főiskola segíti.

Kövessen minket a Facebookon is!