Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. június 30. 08:17

Tűzzel játszottak a sztárok

Képgaléria
Tűzzel játszottak a sztárok
Szakácstudásukat is próbára tették a hazai hírességek a Nagy Fatál Konyhája megnyitóján. Csisztu Zsuzsa, Fodor Zsóka, Benkő Dániel, Dopeman, Müller Attila, Schmuck Andor, Karda Bea és Kiszel Tünde is elfogadták a Nagy Fatál Konyhája tulajdonosának meghívását az új belvárosi étterem megnyitójára. A hírességek testközelből győződhettek meg arról, hogy a faszénen sült ételeket a vendégek orra előtt készítik el a szakácsok, sőt egy rövid időre ők maguk is kipróbálhatták magukat ebben a szerepkörben.

\"Már vagy tíz éve nem ettem faszénen sült ételt, pedig ezek a kedvenceim\" - sóhajtott fel Fodor Zsóka, aki ezután szívesen segédkezett vacsorájának elkészítésében. Beszélgetőpartnere, Schmuck Andor viszont inkább távol maradt a főzőcskézéstől, és inkább lelkiekben támogatta fogadott nagymamáját a sütögetésben.

Benkő Dániel, Müller Attila és Karda Bea is szívesen vállalkoztak a sütögetésre. Az ország kedvenc meztelenkedő lantművésze ráadásul még a kelleténél közelebb is került az izzó parázshoz: kezeivel simogatta, mert ahogy mondta \"ő megteheti, hogy játsszon a tűzzel\".

A Nagy Fatál Konyhája Budapest belvárosából eddig hiányzó menüsort állított fel.

\"Az étterem megnyitásával a fesztivál gasztronómiát szeretnénk behozni a belvárosba.  Az a célunk, hogy a vidéken megszokott, és elsősorban eddig fesztiválokon fogyasztott, minőségi magyar alapanyagokból készült ételeket Budapest frekventált helyén, elegáns környezetben, porcelán tányéron is élvezhessék a vendégeink. Hagyományos faszéntüzelésű sütőnk rostlapján készülő ételeink, grillezett húsok és zöldségek, amikhez a nyers alapanyagokat a vendégek maguk választhatják ki; ezzel a specialitással és egy salátabárral is várjuk a hozzánk betérőket. Emellett persze a tradicionális magyar ételek is megtalálhatóak az étlapon\" - mondta Nagy Pál Attila, az étterem tulajdonosa.

Kövessen minket a Facebookon is!