Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. július 11. 08:34

Uniós támogatást nyert alkalmazottai képzésére a Gemenc Zrt.

Közel 27 millió forintos pályázati forrást nyert a Gemenc Zrt. a dolgozók készségeinek fejlesztésére. A TÁMOP-2.1.3.C-12/ \" Munkavállalók képzése a Gemenc Zrt.-nél” elnevezésű pályázati projekt 118 alkalmazott számára biztosított újabb tanulási lehetőséget. A pályázat keretén belül a munkavállalók számára az informatikai és nyelvi deficitet csökkentendő képzésekkel kívánják helyzetüket, kompetenciájukat erősíteni, a korszerű gondolkodásfejlesztési gyakorlatokkal pedig a hatékony munkavégzésüket fejleszteni.

A társaság alapvetően négy - erdő- és vadgazdálkodást végző - erdészet segítségével látja el feladatát, ezek a bátaszéki, szekszárdi, hajósi és pandúri erdészetek. Továbbá egy erdészet a hagyományos gazdálkodást kiszolgáló, kiegészítő tevékenységgel foglalkozik, illetve a központ irányítási feladatokat lát el. Az erdőgazdaság - az elmúlt években egyre inkább előtérbe helyeződő - tevékenységei közé tartozik az ökoturisztika is. Az ágazatok ellátásához szükséges irányítási és szervezési munkát felkészült szakemberek végzik, a végrehajtás a fizikai dolgozók feladata.

A cég vezetősége elkötelezett az egész életen át tartó tanulás mellett. Az infokommunikációs technológiák, nyelvi készségek és a berögződött rossz szokások, alkalmazások fejlesztése és frissítése fontos feladat a vállalkozások vezetőinek. A gazdasági, társadalmi és technológiai változások rendkívül gyors és folyamatos alkalmazkodást kívánnak meg. A szerkezetváltási folyamatok kezelésének legfontosabb eszköze a képzés, amelyhez jelen pályázati projekt remek lehetőséget biztosított a szervezetnek.

Kövessen minket a Facebookon is!