Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. augusztus 18. 08:26

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia új vezetője Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Szent Bernát

Szerda: Szent István király

Csütörtök: Szent X. Piusz pápa

Péntek: Szűz Mária királynő

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

Augusztus 20-án szentmise 9 órakor lesz, az urnatemető 8-11 óráig látogatható.

Aug. 23-án lesz plébániánk alapításának 20. évfordulója. A részletes program a hirdetőtáblán található. Aki szeretne ebédet kapni (önkéntes adományt elfogadunk érte) az az irodában jelentkezzen és vigye el az ebédjegyet aug. 15-ig.

Hagyományos megemlékező szentmise lesz augusztus 24-én 11:30-as kezdettel a kunbaracsi templomdombon. A Beliczai család szeretettel vár mindannyiótokat. További információ a hirdetőtáblán.

A Piarista Gimnázium fizika tanári állást hirdet. Jelentkezési határidő augusztus 20-a. További információk az iskola honlapján találhatók.

Azok a fiatalok (középiskolásoktól kezdődően) vagy felnőttek, akik szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozók lenni, vagy bérmálkozni, jelentkezzenek az irodában aug. 31-ig.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház