Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. szeptember 19. 15:05

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

A mai vasárnap 14:30-kor szentmise és imaóra lesz Szent Filoména tiszteletére a Barátok templomában.

Szeptember 22-én hétfőn este 8 órától éjszakai szentségimádás lesz a kis hittanteremben.

Szeptember 25-én szentségimádást tartunk a 8 órai szentmise után.

Szeretettel várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését a plébánia irodáján, akik még nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, vagy nincsenek megkeresztelkedve és szeretnék pótolni ezeket a szentségeket.

 Egyházmegyei családtalálkozó lesz Kalocsán október 4-én. Részletek a plakátokon.

Október 5-én vasárnap lesz a jubiláns házasok megáldása templomunkban. Szeretettel várjuk a plébánia irodáján azoknak a jelentkezését, akik idén kerek házassági évfordulót ünnepelnek.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt új ifjúsági közösségünkbe, amely október 6-án, hétfőn este 6 órakor kezdődik. Találkozás a Nagytemplom főbejárata előtt.

Lelkigondozói szolgálat indul plébániánkon Sipos Zsolt diplomás lelkigondozó vezetésével. A szolgálat igénybevételére jelentkezni lehet a plébánia irodájában vagy a sekrestyében.

Idén is megrendezzük a 72 óra kompromisszum nélkül programot. Szeretettel várjuk a jelentkezőket szeptember 25-ig a 72ora-kecskemet.eu internetes honlapon.

 Új tagokat szeretettel várunk a ministráns és ifjúsági énekkari közösségünkbe! Jelentkezni a sekrestyében illetve az irodában lehet.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház