Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. szeptember 26. 14:19

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

Jövő vasárnap első vasárnap lesz, tartós élelmiszert gyűjtünk a templomban kihelyezett kosárban a szegények megsegítésére.

Jövő héten első csütörtök és első péntek lesz. Csütörtökön a szentségimádás 17 órakor kezdődik.

Október hónapban minden nap rózsafűzért imádkozunk templomunkban 17:15 órakor.

Október 3-án pénteken 19 órakor lesz a Kodály városok koncertje templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk. A koncert próbái miatt a ezen a napon a szentségimádás, a rózsafüzér és az esti szentmise elmarad.

Október 4-én szombaton rózsafüzért imádkozók országos találkozója lesz Budapesten Nagy Károly atya plébániáján. Részletek a plakátokon.

Egyházmegyei családtalálkozó lesz Kalocsán október 4-én. Részletek a plakátokon.

Október 5-én vasárnap lesz a jubiláns házasok megáldása templomunkban. Szeretettel várjuk a plébánia irodáján azoknak a jelentkezését, akik idén kerek házassági évfordulót ünnepelnek.

Október 19-én vasárnap a fél 11-kor érseki szentmise lesz templomunkban. Ezen a szentmisén fogja megáldani érsek atya a megyében megválasztott polgármestereket.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt új ifjúsági közösségünkbe, amely október 6-án, hétfőn este 6 órakor kezdődik. Találkozás a Nagytemplom főbejárata előtt.

Lelkigondozói szolgálat indul plébániánkon Sipos Zsolt diplomás lelkigondozó vezetésével. A szolgálat igénybevételére jelentkezni lehet a plébánia irodájában vagy a sekrestyében.

Új tagokat szeretettel várunk a ministráns és ifjúsági énekkari közösségünkbe! Jelentkezni a sekrestyében illetve az irodában lehet.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház