Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. október 7. 08:50

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia új vezetője Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Rózsafüzér Királynője

Szerda: Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

Hétfön, október 6-án, szeretettel várunk minden babát, mamát egy kis mondókázásra, játékra, beszélgetésre a plébánián 9h-tól.

Október 8-án szerdán 18 órakor szentmisével egybekötött imaest lesz a tiszta szerelemért a Nagytemplomban. Részletek a plakátokon.

Lelkigondozói szolgálat indult a Főplébánián Sipos Zsolt diplomás lelkigondozó vezetésével. A szolgálat igénybevételére jelentkezni lehet a plakátokon jelzett időpontokban a Főplébánián.

Október 12-én a 10 órás szentmisében Jubiláns házasok megáldása lesz. Várjuk azoknak a házaspároknak a jelentkezését az irodában, akik az idén kerek évfordulót ünnepelnek, 5, 10, ...45, 50…. éve fogadtak örök hűséget.

Az Évszázadok Muzsikája hangversenysorozat Mali Katalin kecskeméti származású orgonaművész koncertjével folytatódik, amelyet október 18-án, szombaton este 7 órakor hallhatunk a Nagytemplomban

Az október 26-án a szentmise az MTV közvetítés miatt 11-kor kezdődik!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház