Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. október 29. 14:41

A Wizz Air újra repül Azerbajdzsánba-A légitársaság márciustól folytatja Budapest-Baku útvonala üzemeltetését

A Wizz Air, Közép- és Kelet Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bejelentette, hogy 2015. március 29-től folytatja Budapest-Baku útvonala üzemeltetését.

A járat újbóli működtetéséről a magyar és azeri légügyi hatóságok a közelmúltban állapodtak meg, és az útvonal-üzemelési engedély kiadása folyamatban van. Ezzel rövid, néhány hónapos kihagyás után márciustól ismét közvetlen légi összeköttetés létesül Budapest és az azeri főváros között. A járat továbbra is hetente kétszer közlekedik majd, szerda-csütörtök illetve vasárnap-hétfő napokon. Jegyek 10,990 forinttól már foglalhatók a wizzair.com oldalon.

A Wizz Airről

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága*, 54 darab Airbus A320 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, több mint 340 útvonalat kínál 18 bázisról, 104 desztinációra, 36 országban. A Wizz Airnél több mint 2200 szakember biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást és a nagyon alacsony árakat, aminek köszönhetően több mint 15 millió utas választotta a légitársaságot az elmúlt egy évben.

*Forrás: Innovata, a menetrendszerinti járatok ülőhelykapacitása alapján, egy év alatt 2014. március 31-gyel bezárólag (2014-es pénzügyi év) Közép- és Kelet-Európa régiója Albániából, Bosznia-Hercegovinából, Bulgáriából, Csehországból, Észtországból, Fehéroroszországból, Horvátországból, Koszovóból, Lengyelországból, Lettországból, Litvániából, Macedóniából, Magyarországból, Moldovából, Montenegróból, Oroszországból, Romániából, Szerbiából, Szlovákiából, Szlovéniából és Ukrajnából áll.

** Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket, valamint 1 darab kisméretű kézipoggyász díját

Kövessen minket a Facebookon is!