Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2014. november 18. 08:35

KARÁCSONY A KÉPZŐMŰVÉSZETBEN

Immár hagyomány, hogy minden év decemberében a Kecskeméti Katona József Múzeum nagy szeretettel ajánlja a karácsonyi ünnepek méltó lelki és szellemi előkészítéseként az alábbi ingyenes (!) vetített képes előadást minden kecskeméti és környékbeli általános és középiskolai diáknak, tanárnak, sőt felnőtteknek és nyugdíjasoknak is egyaránt.

A tavalyi év különösen sikeres volt, hiszen 3 nap alatt beteltek a lehetséges időpontok, s a kecskeméti és kiskunfélegyházi iskolákban, sőt ezúttal már külön tanároknak és főiskolásoknak is megtartott 13 vendégelőadáson összesen 1200 néző vett részt!
Az eddigi (sikeres) tapasztalataink alapján tehát úgy próbálunk segíteni a tanároknak és diákoknak, illetve a különféle felnőtt közösségeknek, egyházaknak, nyugdíjas kluboknak, hogy 2014. december 1–23. között nem Önöknek kell a Cifrapalota épületébe jönni, hanem az előadó megy el az iskolákba, vagy más megbeszélt helyszínekre. Az előadások megtartásához csupán egy projektorra, s egy viszonylag sötét teremre van szükség. Az előadás hossza az igényektől és a lehetőségektől függően 45–120 perc között bármennyi lehet. Az előadás természetesen mindig igazodik az adott korosztályhoz. Érdeklődni, illetve az előadások helyszínét és időpontját az alábbi telefonszámokon (76/480-776; 30/287-2549) és email címen ([email protected]) lehet egyeztetni, megbeszélni az előadóval.

Kövessen minket a Facebookon is!