Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2014. november 24. 08:58

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia új vezetője Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szent Dung-Lac András áldozópap és társai,vietnami vértanúk

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

November 27.-én 19:00 órától lesz a filmklub következő alkalma a Plébániánkon. A film az Emberek és Istenek lesz.

Köszönjük szépen a rajzpályázatra beérkezett sok rajzot! Az ünnepélyes megnyitó, és értékelés november 28-án, pénteken 15 órakor lesz az előtérben! Szertetettel várunk mindenkit!

Sok szeretettel hívjuk benneteket adventi koszorú készítésre november 29-én a 15 órára. Az alapanyagok beszerzése miatt kérjük, jelezzétek részvételi szándékotokat Lovas Mária hitoktatónál.

November 30-án, a szentmise után a Lakó Sándor kamarazenekar tart hangversenyt. Tiszteljük meg őket jelenlétünkkel minél többen.

November 30-án, vasárnap délután fél 4-kor Irgalom Forrása közbenjáró imaszolgálat lesz a Nagytemplomban. Várnak minden testi - lelki gyógyulásra vágyót. Részletek a plakáton.

December 7-én vasárnap, a misék után, ismét adok-viszek vásárt rendezünk. Várunk ruhákat, könyveket, játékokat, esetleg konyhai eszközöket. Adományokat szívesen fogadunk, de az áruk elvihetők hozzájárulás nélkül is. A befolyt összeget a rászoruló családok karácsonyi csomagjára fordítjuk.

Adventi lelkigyakorlatunk december 11-12-13 lesz, Szécsényi Attila atya vezetésével.

Közeledik az év vége. Kérjük, hogy akik még nem fizették be erre az évre egyházi hozzájárulásukat, tegyék meg!

Kt tagjait, kedden 7 órára várom.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház