Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2014. december 8. 08:38

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia új vezetője Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: A Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatása

Szombat: Szent Lúcia szűz és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

December 8-án hétfőn 18 órától „Isten ereje az öröm” címmel imaestet szervez az Imádság Háza a helynökségen Cseh Péter Mihály szekszárdi káplán vezetésével.

A piaristák 300 éves kecskeméti szolgálata tiszteletére hallhatunk kóruskoncertet a piarista templomban 2014. december 12-én, pénteken 17 órakor. Közreműködik a nagykanizsai, a budapesti, valamint a kecskeméti piarista iskola kórusa.

December 13-án este fél 7-kor zenés áhítat lesz a Barátok templomában a templom szent Miklós kórusa közreműködésével.

2015 januárjában időszakos kiállítás nyílik a piaristák 300 évéről a Cifra palotában. Kérjük, hogy akik az iskolához kötődő tárgyi emlékeket, fényképeket, dokumentumokat őriznek és azokat a kiállítás időtartamára kölcsönöznék, jelentkezzenek. További információk az iskola honlapján olvashatók.

Adventi lelkigyakorlatunk december 11-12-13 lesz, Szécsényi Attila atya vezetésével. Attila atya a lelkigyakorlat napjain 5 órától várja a gyónókat.

December 20-án szombaton 18.30-kor Karácsonyi Léleksimogató koncert lesz a Barátok templomában.

Közeledik az év vége. Kérjük, hogy akik még nem fizették be erre az évre egyházi hozzájárulásukat, tegyék meg!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház