Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2014. december 12. 18:03

SENATOR különleges ajándékok, italok, édességek várják a Centrum bejáratánál

Képgaléria
SENATOR különleges ajándékok, italok, édességek várják a Centrum bejáratánál
Immár huszonhat éves múltra tekint vissza Jámbor Zoltánné Gizike vállalkozása. Kezdetben minőségi italokat forgalmazott, ma pedig megszámlálhatatlanul sok ajándéktárgy, édesség- és italkülönlegesség, díszes porcelánok, poharak sorakoznak a kecskeméti Centrum Áruház bejáratánál lévő üzletben.

Konkrétan miből áll a termékválaszték?

Egyik fő erősségem, hogy kivétel nélkül minden alkalomra tudok nem csupán szép, de hasznos ajándékokat kínálni a hozzám betérők számára - hangsúlyozta Gizike. Kínálatomban porcelán termékek, csipketerítők, olasz gobelin terítők, teadobozok, különleges édességek és ajándéktárgyak, márkás italkülönlegességek, dísz borosüvegek – belül figurákkal, fémből öntött címkével készült üvegek, valódi pálinkák, kristálypoharak, ajándékkosarak szerepelnek.

Miben egyedülálló a piacon?

Nagybetűkkel szeretném kiemelni, hogy “KÜLÖNLEGES” és “MAGYAR”. A nálam kapható termékek nem csillogó-villogó “csecsebecsék”, hanem egyedi kialakítású, a mindennapok során is jól használható – elsősorban hazai – kézműves termékek. Anyaguk, kidolgozottságuk minősége alapján szintén maradandó értéket képviselnek. Hangsúlyozom tehát, hogy nálam páratlanul gazdag áruválaszték várja azokat a turistákat, akik “magyaros” emléktárgyakra vágynak. Ilyenek a varrott kézimunkák, népművészeti tárgyak és öltözékek, porcelántárgyak, kizárólag első osztályú gyümölcsből főzött magyar pálinkák, természetes alapanyagokból készült édességek. Én hosszú távon szeretném megnyerni a vevőimet. Inkább beérem másoknál kisebb árréssel, csak holnap is hozzám jöjjenek.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a vásárlók számára?

Ajándékcsomagokat és -kosarakat kívánság szerint készítek. Igény esetén a házhozszállítást is megoldom. Üvegek és dísztárgyak gravírozását, feliratozását szintén vállalom. A fémből öntött címkével készült üvegek 0,75 literesek, de akár 0,5 literes kiszerelésben is el tudom készíteni. Mindezekhez többféle motívum rendelhető - mondta el szolgáltatásairól az üzletvezető.

Kövessen minket a Facebookon is!