Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. január 8. 08:32

Tűsarokkal a swingből a retróba!

Képgaléria
Tűsarokkal a swingből a retróba!
Szűcs Gabi: Tűsarkú lépteim - lemezbemutató koncert 2015. január 10-én az Átriumban! ÚJ LEMEZ, DOLCE VITA ÉLETÉRZÉS, IGAZI RETRÓ ELŐADÁS! Szűcs Gabi tűsarki léptei meghozták a nagy áttörést: „A DAL” legjobbjai között Szűcs Gabi új száma!

A különleges hangú énekesnő „Tűsarkú lépteim” lemezéről az Úgysem felejtesz el című szerzeménybekerült a legjobb 30 közé „A DAL” Eurovíziós Dalfesztivál hazai versenyére! A nagyszerű eredmény nem véletlen: a legendás Cotton Club Singers egyik alapítója az utóbbi pár évben látványos zenei metamorfózison esett át. A swingen keresztül eljutott a popig, s a zenei stílusváltás közben sikerült kialakítania egy egészen egyedi hangzást. Most megjelenő, első magyar nyelvű lemezén(Tűsarkú lépteim) olyan dallamvilágot hallhatunk, amely új hangot képvisel a hazai zenei palettán.

Az igazi „dolce vita” érzés
Gabi e korongon újra felfedezi az ’50-es, ’60-as évek csodás „retrós” világát. A lemezen keveredik az amerikai soul és a rock’n roll, az olasz és francia dallamok napsütötte életérzése. Táncolható, néha andalító, dallamos hangulat, korszerű hangzásba öltöztetve, ami jellegzetes színpadi világgal egészül ki. A dalok felidézik a római utcák robogókkal teli lüktető forgatagát, a „dolce vitát”, az élet szeretetét. A\"Tűsarkú lépteim\" című CD dalai \"hol élesebben, hol lágyabban koppannak” a hallgató szívében, a dalokon keresztül sok nő magára ismerhet. A lemez egyedi megjelenéssel került piacra, anovemberi Nők Lapja Évszakok (Tél) c. negyedéves magazin mellékleteként.

Szűcs Gabi tűsarkú léptekkel a siker útján!
„… Jó kis retrós lemez készült, ami inkább vagány csajos, mint érzelgős. Azt szeretném, ha egy régi, olasz vagy francia film jutna eszébe annak, aki a Tűsarkú lépteimet hallgatja… Olyan, mint egy film tíz pici történettel… Történetek, amelyek belőlem inspirálódnak,de bárkié lehetnek. Nem akartunk az emberek arcába nagy igazságokat nyomni. A munkacíme Dolce Vita volt, ez elárulja a hangulatát!\"
(Szűcs Gabi, Nők Lapja Évszakok/Tél az új lemezről)

Az album budapesti bemutatója 2015. január 10-én 20.00 órakor lesz az Átrium Film-színházban, melyet egy országos tavaszi turné követ a vidék nagyvárosaiban.

Egy kis ízelítő a lemezről:https://www.youtube.com/watch?v=Wd4pEpqBNwI (Örömtánc)
https://www.facebook.com/video.php?v=878515315534643&set=vb.161327887253393&type=2&theater Úgysem felejtesz el (20 mp-es részlet):

Jegyvásárlás: Az Átrium Film-színház jegypénztárában (Budapest, Margit körút 55., 1024.)
(Telefon:(1) 317 9338), valamint a színház honlapján (www.atriumfilmszinhaz.hu). Jegyekkel kapcsolatos összes információ:www.atriumfilmszinhaz.hu/jegyek
Előjegyzési lehetőség: [email protected], illetve az Interticket hálózatában.
Folyamatos információ:www.szucsgabi.hu, éswww.facebook.com/SzucsGabiOfficial

Szűcs Gabi: Tűsarkú lépteim
3G Kiadó 2014©
Közreműködik: Gátos Iván, Gátos Bálint, Nagy Ádám, Weisz Gábor
Menedzser: Mencser Éva
\"https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif\"

Kövessen minket a Facebookon is!