Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. január 11. 20:07 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Garázdák szombatja Kecskeméten és Tiszakécskén

Garázdák szombatja Kecskeméten és Tiszakécskén
A Bács-Kiskun megyei rendőrség tőle meglehetősen szokatlan módon több eseményről is tájékoztatást adott vasárnap reggel. Ezek között két garázdaság is volt.

Hürkecz törzsőrmester tájékoztatása szerint a Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendel el garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. P. S. 58 éves tiszakécskei lakos ellen. A férfit azzal gyanúsítják, hogy szombaton reggel 7 óra körül egy baltával szétverte a szomszédja kapuját, az utcafronton lévő gázórát, illetőleg bement a sértett udvarába és az ingatlan bejárati ajtaját is megrongálta. A kiérkező járőrök elfogták és előállították a garázdát.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Róbert 30 éves helyi lakossal szemben is. A férfi szombaton este, 18 óra körüli időben az egyik kecskeméti bevásárlóközpontban előzetes szóváltást követően bántalmazta volt élettársát. A sértett az előzetes orvosi szakvélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A 30 éves gyanúsítottat őrizetbe vették a rendőrök.

(KEOL)

 

Kövessen minket a Facebookon is!