Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. január 19. 22:06 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Kezdődik a báli szezon Kecskeméten – Orvosbál lesz szombaton

Képgaléria
Kezdődik a báli szezon Kecskeméten – Orvosbál lesz szombaton
Kecskemét - Vendégkörét tekintve bátran elmondható, hogy Kecskemét és környéke társadalmi, gazdasági, politikai életének meghatározó egyéniségei jelennek meg szombaton (január 24-én) este a Four Points by Sheraton hotelben rendezett Bács-Kiskun Megyei Kórházért alapítványi bálon. (A fotó a tavalyi bálon készült)

Az esemény - melyet első alkalommal a tradicionális orvosbál hagyományteremtő utódjaként 2014-ben rendeztek meg - a kecskeméti báli szezon elegáns nyitánya is lesz.

Az esemény fővédnöke Dr. Zombor Gábor, egészségügyért felelős államtitkár, védnökök Dr. Svébis Mihály főigazgató, Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony, Kovács Ernő kormánymegbízott és Rideg László a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke.

A tavalyihoz hasonlóan idén is mintegy 240 vendég vesz részt az eseményen, amit Dr. Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár nyit meg, majd dr. Svébis Mihály, a kórház főigazgatója köszönti a vendégeket. Idén a jó hangulatról a Pesty Party Showband fog gondoskodni. (A meghívó alatti fotóra kattintva tőlük talál egy videót). Olvasóink a keol.hu-n vasárnap déltől már megtekinthetik majd a bálon készült képgalériát. 

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!