Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. február 12. 08:09 | Szerző/forrás: MTI

Megköszönték Zombor Gábornak…

Megköszönték Zombor Gábornak…
Megköszönte Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkárnak a Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (MSZ EDDSZ), hogy a privatizált intézmények újra közalkalmazottá vált munkavállalói is megkapták a jubileumi jutalmat.

Az MSZ EDDSZ keddi, Cser Ágnes elnök által jegyzett közlemény szerint : a korábban \"minden tiltakozásuk ellenére\" privatizált egészségügyi intézményekben dolgozók \"hosszas küzdelmük után\" a gazdasági társaságok, így az intézmények állami tulajdonba vételével újra közalkalmazottá váltak.

Hangsúlyozták: köszönik Zombor Gábornak, hogy tavaly december végén elutaltatta az intézményekhez a jubileumi jutalmat és járulékait, amelyet január elején megkaptak a dolgozók.

Hozzátették ugyanakkor, hogy van olyan intézmény, amelyben a munkáltató csak hetekkel később és kamat nélkül utalta a jutalmat a munkavállalóknak, a Gyógyszerészeti és Egészségügyi, Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézetre. A szakszervezet vizsgálatot kezdeményez a GYEMSZI főigazgatójánál.

Kövessen minket a Facebookon is!