Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. február 18. 13:40

„Az Alföld Zrt. képzési projektje”

Idegen nyelvi kurzusokat, és kompetenciafejlesztések tartottak a Bács-Kiskun Megyei Kecskeméten több mint 10 millió uniós forrásból az Alföld Zrt dolgozóinak. A képzési terv a folyamatos fejlődést, a hatékonyság növelését helyezte előtérbe.

A projektnek köszönhetően az Alföld Zrt. munkatársai 2014. július közepétől 2014. december elejéig vehettek részt különböző kompetenciafejlesztési kurzusokon, többek között angol, német nyelvi, valamint szakmai képzéseken is. A szakmai programokon a korszerű menedzsmenttel kapcsolatos technikákat tanulhatták meg a résztvevők.

A szervezet összesen 54 munkavállalónak biztosított képzési lehetőséget, ezzel is támogatva a gördülékenyebb munkavégzést.

Az Alföld Áruház 1971-ben épült meg, Bács-Kiskun megye 36 szövetkezete hozta létre azzal a céllal, hogy Kecskemét és vonzáskörzete, sőt az egész megye kereskedelmi ellátása lényegesen fejlődjön. Ez volt az első szövetkezeti összefogással létrejött áruház az országban. Az Alföld áruházat nagyon gyorsan megszerették a kecskeméti és környékbeli vásárlók és ez a hűség a mai napig megmaradt.
Az Alföld Áruház több évtizedes tevékenysége eredményeként joggal mondhatja magáénak, hogy az áruház „a sikeres vásárlás helye”, valamint „a márkák áruháza”.

A fejlesztéseknek köszönhetően az Alföld Zrt. munkavállalói magabiztosabb tudással lettek felvértezve a vállalkozás működésével kapcsolatban is, a mellett, hogy tudatosabban végzik folyamataikat a mindennapokban.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 10 517 624 Ft.

Kövessen minket a Facebookon is!