Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. március 23. 09:23

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia új vezetője Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei: Szerda: Urunk születésének hírüladása (Gyümölcsoltó Boldogasszony)

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

A Cifrapalotában lévő 300. jubileumi piarista kiállítás már csak március 29-ig tekinthető meg. Szeretettel várnak minden érdeklődőt március 23-án hétfőn 14.45-kor egy vezetett tárlatbemutatóra, és azt követően a piarista borok kóstolójára.

Péntekenként 17:30 órától keresztutat végzünk, utána szentmise van.

A Czollner téri Piarista Óvoda március 25-én fél 9-től szeretettel várja nyílt napjára az érdeklődőket. További részletek az iskola honlapján olvashatók.

Plébániánk nagyböjti lelkigyakorlata március 23-24-25-én este 6 órakor lesz Bobek Tamás atya vezetésével.

Március 26.-án csütörtökön 19:00 órától újra filmklub lesz Plébániánkon. A film ezúttal a Philoména – határtalan szeretet című alkotás lesz. Egy komoly, de szép és valós történet az elkötelezettségről és a szeretet erejéről. További részleteket a hirdetőtáblán található plakáton.

Március 28-án, szombaton 19 órakor zenés keresztút lesz a Plébánián a kalocsai Adorate együttes vezetésével.

Március 29-én vasárnap 15.30-tól „Irgalom forrása” közbenjáró szolgálat lesz templomunkban. A meghívott előadó Stella Leontin atya. Várnak minden testi vagy lelki gyógyulásra vágyót.

A Nagyheti szertartások időpontait kifüggesztettük a hirdetőtáblára, és a bejáratokhoz.

Idén is lesz \"hajnalhasasztás\", vagyis a feltámadást hirdető ökumenikus dicsőítő éneklés a Vízműdombon. Találkozó húsvétvasárnap reggel 6 órakor a szabadidőpark Nyíri úti bejáratánál. Utána meleg tea és kalács a Szentcsalád Plébánián, majd közös éneklés, melegebb környezetben. A reggelire és utána a közös éneklésre szeretettel várunk minden korosztályt.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház