Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. március 24. 20:45 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Országos elsők a „lánchidas” tornászlányok

Képgaléria
Országos elsők a „lánchidas” tornászlányok
Budapesten az István mezei úti tornacsarnokban, zsúfolt nézőtérrel rendezték meg a Torna Diákolimpia Országos Döntőt, melyen a Lánchíd Utcai Általános Iskola III-IV. korcsoportos tornászai országos I. helyet szereztek.

A csapat tagjai: Varga Erika, Szabó Fanni, Koi Viktória, Lukács Szonja, Antal Kitti, Gál Brigitta. Egyéni versenyben is három „lánchidast\" szólítottak ki az eredményhirdetéskor: Varga Erika II., Gál Brigitta IV., Szabó Fanni V. lett. 

A kicsik is nagy sikerrel szerepeltek az országos versenyen, az első korcsoport III. lett. A csapat tagjai: Kovács Csenge, Sópajti Jázmin, Szénási Zsanett, Harkai Anna, Vincze Ágnes. Az egyéni versenyben Lapéta Dorina II. helyezést ért el. 

A második korcsoportos csapat a IV. helyen végzett, csapattagok: Lapéta Dorina, Récsei Zsófia, Kürtösi Petra, Ádám Kata, Jámbor Vivien, Balogh Dóra. Itt az egyéni versenyben Harkai Anna IV. helyezést ért el.

A tornászok ezután sem pihennek, készülnek a további meghívásos versenyekre, illetve a jövő tanév diákolimpiai megmérettetésekre. Edzőjük: Bálint Erika testnevelő tanár.

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!