Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. március 24. 21:04 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Kiválasztó edzés a sporttagozatos osztályba

Kiválasztó edzés a sporttagozatos osztályba
Kecskemét - Nem csak a labdarúgók, de a kézilabdázók is sporttagozatos osztályok beindítását tervezik a soron következő tanévben. A kiválasztó felmérés március 25-én, szerdán lesz a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában.

Minden szülő szeretné, hogy gyermeke a lehető legmagasabb minőségű iskolai oktatásban részesüljön, megfelelő környezetben szocializálódjon és a szellemi képzettség mellett megfelelően edzett, erős fizikummal rendelkezzen. Ezek együttes megszerzésére most kiváló lehetőség nyílik, hiszen a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola régi hagyományainak megfelelően felvételt hirdet sporttagozatos osztályába a 2015-16-os tanévre.

Az érdeklődők ezen a héten szerdán vehetnek részt kiválasztó edzésen; ezen a foglalkozáson a jelentkezők fizikai képességeit mérik fel a szakedzők. Amennyiben a kézilabda iránt elkötelezettek, úgy a következő időpontban érdemes tehát ellátogatni a kiválasztó felmérésre:

2015. március 25-én szerdán 16.00 órától 17.30-ig, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában. A sporttagozatos osztályban tanuló gyermekek egyébként az iskolában nagy hagyományokkal bíró kézilabda és a labdarúgás sportágak közül választhatnak.

A KESI és a Rákóczi Iskola együttműködésével indul a kézilabda sporttagozatos osztály.

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!