Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. április 8. 08:50

Új Univer-termékcsalád sikere a XXIII. Innovációs Nagydíjon

Új Univer-termékcsalád sikere a XXIII. Innovációs Nagydíjon
A XXIII. Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága az Univer Product Zrt-t kiemelt elismerésben részesítette a 2014. évben megvalósított „Univer K\'enni Jó zöldségkrém termékcsalád\" jelentős innovációjáért.

Az év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Nagydíj mellett a kiemelkedő teljesítményeket további hat kategóriában, valamint 2-3 kiemelt elismeréssel díjazzák.

A „K\'enni Jó\" egy pirítósra, kenyérre kenhető zöldségkrém termékcsalád, mely 5 ízből áll és a Kárpát-medencében tradicionálisnak számító élelmiszerek (zakuszka, padlizsánkrém) modern ipari megvalósításának tekinthető. Táplálkozás-élettanilag értékes komponenseket koncentráltan és komplex módon tartalmaz, melyek rendszeres fogyasztás során történő felszívódását és hatását humán vizsgálattal támasztották alá.

Élelmiszer termékinnováció utoljára 10 évvel ezelőtt részesült díjazásban a Magyar Innovációs Nagydíj pályázaton, így a „K\'enni Jó\" elismerése az egész iparág szempontjából is fontosnak tekinthető.

A termékcsalád 2014 márciusában jelent meg a piacon. Jelenleg a „K\'enni Jó\" zöldségkrémek a Spar/Interspar hálózatban, a Tesco egyes kiemelt üzleteiben valamint a CBA BBK budapesti üzleteiben érhetők el a fogyasztók számára.

Kövessen minket a Facebookon is!