Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. április 8. 09:09

Kecskeméten és Szolnokon folytatja turnéját a PASO

 Kecskeméten és Szolnokon folytatja turnéját a PASO
A tavasz kezdetével az ország legsikeresebb ska zenekara, a Pannonia Allstars Ska Orchestra is turnéra indul: április 10-én Kecskeméten, másnap pedig Szolnokon perdítik táncra a közönséget.

Az idén 12 éves zenekar egy kisebb pihenő után belevág a tavaszi koncertszezonba, hogy jó hangulatot s igazi ska életérzést csempésszenek a vidéki rajongók életébe is. Krsa-ék minden alkalommal fergeteges hangulatot képesek a színpadra varázsolni – ez Kecskeméten és Szolnokon sem lesz másként.

A PASO számára az év eleje is igazán mozgalmasan kezdődött, hiszen DENIZ-zel közös, „Az én utam” című dalukra leforgatták a videoklipet. Tavaly év végén pedig egy igazán különleges kiadvánnyal lepték meg a közönséget, ugyanis bakelitlemezen kiadták az elmúlt évek legnagyobb PASO slágereit „Best of” néven.

Az új lemez felvételi munkálatai is szépen haladnak, készülnek az új dalok, melyekből a győri közönség ízelítőt is kap – így biztosan elhangzik majd a „Raindrops”, ami egy népdal reggae átirata.

Kecskeméten a Tudomány és Technika Házában lép fel a zenekar, Szolnokon pedig a Váróterem Klubban várnak minden érdeklődőt. Mindkét helyszínen 21:30-tól játszanak; az estéket 20:30-kor vendégzenekarként a dél-afrikai származású Herby Shaw által alapított Soul Surge nyitja. Jegyek elővételben 1400 Ft-ért kaphatóak, a helyszínen 1800 Ft-ért lehet majd hozzájutni.

Pannonia Allstars Ska Orchestra feat. DENIZ: Az én utam

https://www.youtube.com/watch?v=mZmgP5ROkI4

Részletek:

http://paso.hu/

https://www.facebook.com/pannoniaallstars

https://www.facebook.com/events/375318435983973/

https://www.facebook.com/events/432060270291914/

Kövessen minket a Facebookon is!