Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. április 9. 15:16

Virág Attila, a Ménteleki Általános Iskolában tanára lehet az ország kedvenc tanára

Virág Attila, a Ménteleki Általános Iskolában tanára lehet az ország kedvenc tanára
- A Nők Lapja Café szerkesztősége idén tavasszal elindította az ország kedvenc tanára akciót. Az olvasók jelölhették legkedvesebb általános iskolai tanáraikat, akik közül a szerkesztőség választotta ki a végső győzelemre esélyes 10-et. A jelöltek között van Virág Attila, a Ménteleki Általános Iskolában tanára, aki április 15-ig várja a szavazatokat.

Virág Attila a Ménteleki Általános Iskolában tanít földrajzot és természetismeretet. Ha kell, keringőzik, fordított napot tart, és az osztálykirándulásokon is észrevétlenül, játszva tanítja diákjait. Attila bácsi mindent megtesz azért, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és szeressenek iskolába járni. Nem csoda hát, hogy tanítványai jelölték az ország kedvenc tanára címre.

A Nők Lapja Café szerkesztősége idén tavasszal indította el az ország kedvenc tanára akciót.  Arra kérték az olvasókat, hogy egy-egy aranyos történettel indokolva jelöljék erre a címre azt az általános iskolai tanárt, akiről úgy gondolják, különösen sokat tesz azért, hogy a tanítványai boldog és kiegyensúlyozott emberek legyenek.

Rengeteg jelölés érkezett.  Van, aki honfoglalót játszva tanítja a gyerekeket történelemre, van, aki Maradj talpon! játékkal igyekszik megkedveltetni a gyerekekkel a matematikát, más pedig palacsintát süt a gyerekeknek hajnalban, amikor a p betűt tanulja az osztály.

Győztes még nincs, de megvan a tíz jelölt, akik közül majd az olvasók fogják megszavazni, ki legyen a nyertes.  A szavazás elindult, a jelöltekért a Facebookon is lehet kampányolni. Voksolni április 15-ig lehet, akkor dől majd el, ki az ország kedvenc tanára.

A nyertessel riportot készít a Nők Lapja Café, és természetesen ajándékot is kap majd.

http://www.nlcafe.hu/ezvan/20150408/az-orszag-kedvenc-tanara-szavazas/

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152935770813773.1073741870.174495013772&type=1

Kövessen minket a Facebookon is!