Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. április 28. 10:15

Gyermekáldásra vágyik? Adunk néhány tippet, hogy sikerüljön!

A harkányi gyógyvíz kevésbé közismert hatásai közé tartozik, hogy jótékony hatással bír a gyermekáldás elősegítésére. Tudományosan bizonyított tény, hogy a harkányi gyógyvízben jelen levő kénhidrogén fontos szerepet játszik a fogantatás elősegítésében és boldogsághormon termelésére ösztönzi a szervezetet. Május 25-31-ig Harkányban, a Gyermekáldás hetén számos program várja a gyermekvállalást tervező párokat.

A programsorozat kínálatában ismeretterjesztő előadások, ingyenes szűrővizsgálatok és helyszínen kipróbálható rendhagyó terápiás eljárások is szerepelnek. A Zsigmondy Vilmos Gyógyfürdőkórház szakmai támogatásával megvalósuló rendezvények fókuszában a helyi gyógyvíz, gyermekáldást elősegítő hatásai szerepelnek.  Bizonyos nőgyógyászati problémákkal és a meddőséggel kapcsolatos pozitív tapasztalatokról a helyi szakorvosok tudnak csak igazán beszámolni és elismerésre méltó eredményeket felmutatni.

A színvonalas előadások mellett a héten kiegészítő családi programok, így pünkösdi hagyományőrző nap, táncházak, koncertek, művészet és zeneterápiás foglalkozások valamint gyógytorna is színesítik a programot.

A részvételi és regisztrációs lehetőségek hamarosan elérhetők lesznek a Harkányi Gyógyfürdő weboldalán.

Bővebb információ: [email protected]

Kövessen minket a Facebookon is!