Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. május 23. 23:26 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Három család gyászol Lajosmizsén

Képgaléria
Három család gyászol Lajosmizsén
Három lajosmizsei férfi szörnyethalt csütörtök délután, az 5-ös főúton egy balesetben, amikor két személyautó ütközött össze a település szélén. (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

Bors információi szerint Felsőlajosra indult munkába az egyik járműben utazó három férfi, a panelgyár délutáni műszakjába, de soha nem értek oda. A Volkswagen Jetta, amiben ültek, előzni kezdett, majd először egy kisteherautónak csapódott, azután pedig megpördülve egy személygépkocsinak, majd az árokban kötöttek ki.

Az autót a 20 éves O. Norbert vezette, két utasa pedig a 29 esztendős N. László és a 49 éves B. Tibor volt. A fiatal sofőr a ballagási pénzéből vette az öreg Volkswagen Jettát: a fiú álma volt a saját autó. N. László áprilisban tartotta az eljegyzését és boldog életre készült szerelmével. B. Tibor pedig négy gyermeket hagyott árván: a legkisebb egy négyéves kislány, az ikrei pedig most ballagnak az általános iskolából.

A Bors úgy tudta, hogy a másik, vétlen jármű nyárlőrinci vezetője is életét vesztette pénteken a kórházban. Ezt azonban a kecskeméti kórház szóvivője cáfolta.

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!