Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. június 1. 14:42

A Wojtyla Ház 3. helyezést ért el a Kakasfőző fesztiválon

Képgaléria
A Wojtyla Ház 3. helyezést ért el a Kakasfőző fesztiválon
Óriási buli lett szombaton a Melinda parkban negyedik alkalommal megrendezett Kakasfőző Fesztivállal közös Alsószéktói Családi Nap. Azt lehet mondani, hogy szokásosan, hiszen ez a program minden évben remekül sikerül.

Amihez nem csak a Chicken Food Kft. által ingyen biztosított kakasok járulnak hozzá, hanem az is, hogy Sipos László önkormányzati képviselő városszerte közismerten kiváló házigazda. Héjjas Jánossal, a Chicken Food Kft. ügyvezetőjével közös rendezvénye rendkívüli létszámot mozgósított idén is Kecskeméten.

Szombaton a Melinda parkban összesen 76 bográcsban főtt a kakas, melyekből szerény számítások szerint mintegy 1500 ember ebédelt. Azt, hogy mekkora tömeg volt szinte egész nap itt, már park előtt, mellett és a közeli utcákban parkoló több száz autó mutatta az újonnan érkezett vendégeknek.

A program csúcspontja Bódi Guszti és Margó koncertje volt este, amelyen gyakorlatilag már állóhelyet is alig lehetett találni a parkban, és a színpad előtt.


A fesztiválon a Wojtyla Ház csapata is részt vett nagyon szép eredménnyel. A központ szakácsa Mezei Attila kakaspörköltjével és túrógaluskájával 3. helyezést ért el. Gratulálunk neki.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház