Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. június 2. 08:13

Nagy vagy! Szuperprodukció a Kecskeméti Fürdőben

Nagy vagy! Szuperprodukció a Kecskeméti Fürdőben
A Kecskeméti Fürdőben forgatta a TV2 kereskedelmi csatorna a Nagy Vagy! produkció nyári évadját. Az izgalmas versenyek egyik szünetében a versenymedence mellett interjút készített a TV2 Szemereyné Pataki Klaudiával, Kecskemét polgármester asszonyával.

Nyáron is lesz Nagy Vagy! a TV2-n. A versenyt és a felvételt május 31-én forgatták a Kecskeméti Fürdőben. A forgatásra kilátogatott Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere is a férjével.

Az interjúban a polgármester asszony arról beszélt, hogy Kecskeméten pezsgő sportélet zajlik, és szinte minden sportágban jeleskedik a város. Az ő kedvence a kosárlabda, amiben iskolás kora óta maga is részt vesz.

Megemlítette az OPEN 2018-at, elmondtam hogy Kecskemét a döntőbe jutott, és ha a jelenleg még versenyben lévő öt város közül nyerne, akkor 2018-ban egy egész éven keresztül az Európa Ifjúsági Fővárosa címet viselhetné Kecskemét. Erről - mint ismert - idén novemberben lesz majd döntés.

Kecskeméten tizennyolc csapat állt rajtkőre a TV2 iskolai-családi sportvetélkedőjében. Vasárnap reggel 8.00 órakor kezdődtek az „összecsapások\", azaz az előfutamok, azt azonban, hogy ki hol végzett, milyen helyezést ért el, majd csak nyáron lehet megnézni a TV2-ben.

A Nagy Vagy! produkcióban Kecskemétre érkezett résztvevő csapatok: Kecskemét, Mélykút, Budapest Baross iskola, Budapest Kolonics iskola, Arnót, Cibakháza, Dunakeszi, Gyál, Kompolt, Mátészalka, Mosonmagyaróvár, Püspökladány, Szeged, Tar, Tápiószecső, Törökszentmiklós, Üllő 1, Üllő 2.

Kövessen minket a Facebookon is!