Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. június 15. 10:53

FIATALOK VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁSA – ERGOLOGICS KFT.

Mobil oktatási rendszer elkészítése és működtetése, a mobil alkalmazás segítségével oktatási tevékenység megvalósítása céljára 2 999 100 Ft támogatásban részesült az Ergologics Kft. a Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban című TÁMOP-2.3.6.B-12/1-11. pályázat keretében

A vállalkozás olyan innovatív képzési rendszerrel kíván megjelenni a nemzetközi piacon, amely a mobil eszközök, mint például a rohamosan terjedő okostelefonok, tabletek, illetve az ezeken futó szoftverek segítségével teszik lehetővé az egyéni igények szerinti tanulást (első lépésben nyelvi képzést). A vállalkozás egyedi ötlet alapján készíti el azt az alkalmazást és a kapcsolódó rendszereket, amelyeken keresztül a tananyagok eljutnak a felhasználókhoz a világ bármely pontjára. A vállalkozás a tananyagok elkészítése mellett azok forgalmazását is végzi.

A vállalkozás az indulást követő évben a szolgáltatási folyamat beindítását és az első ügyfelek megszerzését tervezi, de terveik szerint a harmadik évre széles ügyfélkör számára teljes körű nyelvi képzést, és egyéb oktatási témákat is nyújtanak, az ötödik évre pedig a top10 mobil oktatási cég közé kívánnak tartozni.

A szolgáltatás célcsoportja azok a mobil alkalmazásokat aktívan használó, 18-40 éves férfiak és nők, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak tanulásra naponta egyben órákat tölteni, de tömegközlekedési eszközökön, sorban állva, a napi holtidőket kihasználva szívesen játszanak mobil eszközeiket, hogy a játékon keresztül hatékonyan tanulhassanak. Ezért a célközönség földrajzilag gyakorlatilag egyáltalán nem kötött, a potenciális piac nemzetközi.

A vállalkozás által nyújtott szolgáltatások iránti igény abból a jelenségből táplálkozik, hogy a tanulás – elsősorban a nyelvtanulás – globalizálódó világunkban egyre inkább része az életünknek, azonban a hagyományos oktatási módszereket láthatóan háttérbe szorulnak. Az emberek számára a legnagyobb videomegosztóról letöltött előadásokkal a világ legnevesebb egyetemei is elérhetőek. A vállalkozás ezekre a jelenségekre és igényekre nyújt korszerű választ.

Kövessen minket a Facebookon is!